Zasebnost in pogoji

Pravno obvestilo

Spletna stran stari-pisker.com in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Omejitev odgovornosti

Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh stari-pisker.com. Pridržujemo si pravic do napak v podatkih in sprememb cen brez predhodnega obveščanja.

Izključitev odgovornosti

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja.

Email obvestila

S prijavo na email obvestila ali drugačnim posredovanjem email naslova se strinjate, da vas obveščamo o spremembah tedenskega menija malic ter drugih informacij povezanih in nepovezanih z Gostilno in pivnico Stari pisker. V primeru, da ne želite več prejemati naših obvestil se enostavno odjavite s klikom na "ODJAVA" na dnu vsakega prejetega emal obvestila.

Opozorilo po ZIsRPS

Aljaž Žilnik s. p. (lokal Stari pisker Celje) obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZIsRPS obvešča, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.