Havana Night, Celje 2016

    Pokaži vse objave

    Havana Night, Celje 2016

    Zaplešite z energičnimi latinskoameriškimi plesalci salse.



    Kuba prihaja v Celje

    V soboto 18.6.2016, v Celje, natančneje na Savinovo ulico pri Mestni tržnici Celje, prihaja festival Havana Night (16 – 24 ure), z enim od najbolj karizmatičnih učiteljev salse DJ Panchitom. Glavni cilj festivala je povezati vse salsa navdušence v čudovit večer vročih plesnih korakov in pričarati plesne in gurmanske užitke ob ritmu večerne zabave na prostem.

    Legendarni DJ Panchito

    DJ Panchito bo poskrbel, da bo ozračje nabito z ritmi salse vse od popoldneva naprej, pa do poznih večernih ur. Na Savinovi ulici bo vrelo od kubanskih ritmov in plesalcev; temu primerno bo urejena tudi ulica s plesiščem kot tudi njena okolica. Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki se nad salso šele navdušujete, saj sta organizatorja Mestna tržnica Celje in Gostilna Stari pisker, poskrbela tudi za začetnike tega zapeljivega plesa z delavnicami, ki jih bosta izvajala Simon iz plesne šole Samba Celje in kubanska animatorka.

    Pridružite se tudi vi viziji pozitivnih vibracij glasbe in plesa ter podprite novodobni plesni spektakel na ulici za vse , za katerega smo prepričani, da vas bo navdušil!

    Ples, Cigare, BBQ, Koktajli, Pivo, ...

    Ob plesišču bo kubanska tržnica, ponudba cigar, koktajlov, točenega piva in BBQ ulične hrane, kar bo skupaj s sedišči in mizami zaokrožilo celoten ambient v nadvse zanimivo celoto. S tem dogodkom tudi stopamo na zemljevid številnih mest po svetu, kjer lahko ulica ponudi še kaj več, kot pa samo sprehajanje. Savinova ulica v Celju odkriva in izvaja to poslanstvo obogatitve raznovrstnega dogajanja, prijaznega obiskovalcem kot tudi naključnim mimoidočim.

    V primeru slabega vremena prireditev odpade in se prestavi za teden kasneje, na 25.6.2016 ob enakem času.

    Comments are closed.